Web-Vision har lavet videoer i mange år. Kommuner, private virksomheder. Naturstyrelsen, events, Rigspolitiet, Rådet for Større Badesikkerhed er blot nogle af de mange opgaver vi har udført - altid til kundens tilfredshed.
Her har vi valgt at viser nogle eksempler, som vi har lavet de sidste par år. Flere eksempler kan findes på vores YouTube kanal.
 
Midt imellem Malaga og Alicante finder man Marina Golf Mojacar, en ekstraordinær Andalusisk perle på Almeria’s kyst.

Her findes 3 gode baner i international standard. Valle Del´Este, en fremragende bane lidt inde i land og så Desert Springs, der er Europas eneste ørkenbane og hører til en af Spaniens 3 bedste baner. Klubhuset er i en liga for sig - intet er sparet- en fantastisk oplevelse at spille her.

Og så – ikke mindst Marina Golf som vi spiller til daglig. Banen er en 18 hullers par 71, og ligger fordelt smuk på begge sider af en unik bakkekam. Halvdelen med udsigt direkte ud til Middelhavet og de sidste huller ud til bjergene og en forrygende ørkendal . Ikke 2 huller er ens og banen kan spilles af alle med et almindeligt handicap.
Horreby Lyng er den eneste højmose på Falster. Her findes et utal af sjældne planter og dyr. Guldborgsund Kommune er nu ved at forbedre forholdene for flora og fauna generelt. Projekter, der er finasieret af EU med 20 mill. har nu stået på i 3 år og forsætter i 2 år mere. Jeg har haft fornøjelsen at følge og filme undervejs. Det skal der komme en 15 min dokumentar og en halv times tv udsendelse, om mosen om dens historie og fremtid, ud af. Her er en lille - midtvejs - stemnings film, der kan nydes efter behag.
Femernprojektet:
”Hvad sker der så nu, når anlægsarbejdet er standset?”
RBS-Golf laver individuelle pakkeløsninger til golfere på Long stay i Sydspaninen. fra 14 dage til 6 måneder kan man bo leve og spille golf til en fornuftig pris.
   

 

 

Bøtø Nor Fuglereservat

Guldborgsund Kommune har lige afsluttet et støre projekt ved Bøtø Nor, der nu fremtræder som et enestående naturreservat.

   

 

Nykøbing F Revyen 2015

Nykøbing F revyen har endnu en gang overgået sig selv. Få en smagsprøve på forestillingens premiere.

 

 

 

Femernbælt forbindelsen

Når Femernbælt forbindelsen er færdig, så er det store landområde det indbefatter gennemsøgt for historiske spor. Vi har fulgt projektet gennem de sidste 2 år. det er der kommet en række små film ud af. Her viser vi "fodspor" i sandet

 

 

Områdefornyelse i Præstø

Borgerindragelse var nøgleordet i udarbejdelsen af Præstøs nye lokalplan for midtbyen, der indholder en unik samling smukke gamle bygninger, og hvor de historiske og kulturelle værdier skulle indpasses i det stærke eksisterende ønske fra erhvervslivet om udvikling. Vi var med i hele processen og det kom der en lang række video ud.

 

 

Virketvolden

Kulturstyrelsen, Museum Lolland-Falster og Naturstyrelsen inviterer til indvielse af ny formidling af Virket voldanlægget i Hannenovskoven på Midtfalster

 

Københavns Havn

Der er efterhånden gjort meget for havnemiljøet i de større danske byer. Udover erhvervs trafik bliver havnene nu også brugt til fritidsaktiviteter af sejl- og motorbåde, kajakker med mere.

Vandet er nu så rent, at man kan bade i det og det gør mange. For eksempel er der i Københavns havn tre fantastiske havnebade med kvalificerede livreddere.

Alligevel er der nogen der bader hvor de har lyst. Det er forbudt og direkte livsfarligt at bade uden for havnebadene. De fleste sejler som man må og skal. Desværre er der stadig nogle få der sejler som de har lyst.

Selv når man sejler med tilladt fart kan det være svært at se en svømmer, der på afstand let kan forveksles med f. eks en plasticpose. Sejler man rigtig stærkt ser man slet ikke noget før det er for sent.

Folk, der sejler for stærkt eller svømmer udenfor havnebadene risikerer en stor bøde -- og i værste fald at blive involveret i en ulykke. Så husk at bruge havnebadene -- de er der til det samme.

 

Kirkeruter på cykel

Holder du af at cykle eller vandre i et smuk let kuperet landskab og samtidig opleve historiens vingesus, er kirkeruten gennem det smukke nordøst-Falsters landskab måske noget for dig og din familie. Ruten, ca 23 km lang, der dog kan gøres kortere eller længere, går rundt til hele 5 historiske kirker, hvor der de fleste steder er opsat borde og bænke. Her kan du nyde din medbragte mad eller en god madkurv fra de lokale handlende. Naturligvis er der også gode toiletforhold.

Det særlige ved kirkeruten er, at der ved hver kirke er der opsat QR koder til SmartPhone eller tablet. Scanner du koden får du en video, der fortæller om kirken, stedet og dens historie, der går næsten 1000 år tilbage i tiden.

 

 

 

Vinterbadning

Vinterbadning kan være sundt og godt. men det kan også være en farlig leg. For Rådet For Større Badesikkerhed har vi lavet en lille film der fortæller - hvordan man skal forholde sig til vinterbadning.

 

Rovfugle

Rovfuglene trækker ofte sydover om vinteren. Her kommer de over via Hyldekrog på Lolland. Et smukt syn der skal opleves.

For Naturstyrelsen og Fuglefonden har vi lavet en række film over emenet.

 

 

Vintebadning

Her er den første film om vinterbadning fra Team bade der administrerer badefaciliteterne i København. Her mødte vi Anne Marie Helger, der er ivrig vinterbader. Anne Marie er stadig still going strong. Se filmen og blive lidt mere klar på vinterbadning.

 

 

Strandnummere

I Danmark er der kommet strand- nummerer, der skal sikre at hjælpen kommer hurtig frem. Vi har lavet en obs der skal køre på DR i foråret samt en film til nettet. Det er Rigspolitiet der står bag.

 

 

Færøerne

Rapelling er et af mange gode tilbud til stimulering af et kursusforløb. Intet sted i verden er bedre end Færøerne. Web-vision laver i øjeblikket en række film for Atlantic Airways og GreenGate Incoming.

Hajkutter Festival

Det er med stolthed at Nysted Hajkutter Regatta i samarbejde med Guldborgsund Kommune og Hanse Sail Rostock,kunne afvikle den 4. Haikutter Regatta 2012.
Begivenheden fandt sted 6. - 8. august 2012.
Hajkutter Regatta'en er officiel prolog til Hanse Sail i Rostock/Warnemünde.